Mår plejer normalt ikke at leve på loftet

mandlige Pine mår på loftet

Pine Marten (Martes Martins) er et dyr i væsselfamilien, der er hjemmehørende i Storbritannien, Nordeuropa.

Pine martens er fordelt over det meste af Vesteuropa, med lokale lommer i Storbritannien, Korsika, Sicilien, Sardinien og Balearerne. De forekommer også i Centralasien.

Fandt i hele Europa, i Storbritannien er de primært koncentreret i det skotske højland og Grampians, med mindre befolkninger i dele af det nordlige England og Wales. Genindførelse i England og Wales er imidlertid blevet anbefalet, men det er nødvendigt at undersøge deres habitatbehov og den sandsynlige indvirkning på andre arter er nødvendig før et formelt program kunne gennemføres.

Pine Mårs forædlingssæson befolkning anslås til 3.300 (kun 120 i England, 60 i Wales, hvile i Skotland).

PINE MÅR BESKRIVELSE

Den mandlige Pine mår på loftet har en kropslængde på 51-54 centimeter, en hale længde på 26-27 centimeter og vejer 1,5-2,2 kilo. Den kvindelige Pine Mår har en kropslængde på 46-54 centimeter, en hale længde på 18-24 centimeter og vejer 0,9-1,5 kilo. De er cirka samme størrelse som ​​en huskat, hvor mænd er lidt større, og de har lange buskehaler.

Pine Mårs har lys til mørk brun pels og gul / creme hals patches, der kan se ud som en “bib”. Deres pels vokser længere og silke i vintermånederne.

Mår er dygtige klatre derfor kommer de let op på loftet

Pine mårs er de eneste arter med semi-inddragelige klør. Dette gør det muligt for dem at lede mere livlige livsstil, såsom at klatre eller køre på trægrene, selvom de også er relativt hurtige løbere på jorden. Pine Mårs har små afrundede, meget følsomme ører og skarpe tænder til at spise.

PINE MÅR HABITATS

Pine Mårs levesteder er normalt godt skovklædte områder, men også stenrige bjergskråninger, krybdyr og skrubbe. Pine Mårs gør sædvanligvis deres egne huler i hule træer eller kratbeklædte marker, eller fordybet i faldne træer og rødder. Nogle gange i klipper, klippesprækker eller cairns.

PINE MARTEN DIET

Pine martens har en varieret kost med voles og mus udgør den største del. De bruger også fugle, æg, biller og andre insekter frøer, honning, svampe, carrion (døde dyrkroppe) og bær (især i efteråret).

Selvom det er let nok til at tage egern, er der kun få beviser for, at de gør det her i landet, selv om det i Skandinavien er blevet dokumenteret. Ræven er både en rovdyr af fyrmartens og en konkurrent for sine fødekilder.

Pine martens er crepuscular hvilket betyder, at de hovedsagelig er aktive om natten og skumringen. Pine Martens er territoriale dyr, de markerer deres sortiment ved at deponere fæces på fremtrædende steder. De har store områder på 5-15 kilometer kvadratisk for kvinder og måske dobbelt så meget for mænd.

De er typisk aktive om natten, når du skal sove

PINE MARTEN REPRODUKTION

Pine martens når seksuel modenhed ved 2 eller 3 år. De unge er normalt født i marts eller april efter en en måned graviditetsperiode i kuld fra 1 til 5. Young Pine Martins vejer omkring 30 gram ved fødslen. De unge begynder at komme ud af deres huler i midten af ​​juni og er fuldt uafhængige omkring 6 måneder efter deres fødsel. Den mandlige Pine Mart spiller ingen rolle i opvæksten af ​​de unge.

Pine marten har levet til 18 år i fangenskab, men i naturen er en levetid på 8 til 10 år typisk.

Selvom de af og til er præ udryddet af gyldne ørne og endnu sjældnere af røde ræve, er mennesker den største trussel mod Pine Martens. Martens er værdsat for deres meget fine pels og tab af habitat, der fører til fragmentering, forfølgelse af gamekeepers, menneskelig forstyrrelse, ulovlig forgiftning og skydning har forårsaget et betydeligt fald i Pine Martens befolkning. I Det Forenede Kongerige tilbydes Pine Martens og deres huler fuld beskyttelse under Wildlife and Countryside Act (1981) og Environmental Protection Act.

For nylig (december 2007) blev Pine Marten krediteret med at reducere befolkningen i den invasive Eastern Gray Squirrel i Storbritannien. Hvor rækken af ​​den ekspanderende Pine Marten-befolkning møder den af ​​den grå egern, trækker befolkningen i egern hurtigt tilbage. Det er teoretiseret, at fordi den grå egern bruger mere tid på jorden end den truede røde egern, er de langt mere tilbøjelige til at komme i kontakt med denne rovdyr.