en infrarød sauna

Det er den tid på året … fyldt med cookies, slik og masser og masser af lækker mad. Men ikke alle de fødevarer er særligt * sunde * og kan forårsage, at mange af os får en uheldig ferievægt.

For at opretholde din typiske vægt og / eller komme tilbage på sporet efter den overbærenhed, der er helligdage, bør du overveje at bruge en infrarød sauna. Hvorfor spørger du? Nå, lad os fortælle nogle af grundene til, at de er gavnlige, samtidig med at sandheden om deres gyldighed udvises.

Til at begynde med behandler denne artikel sandheden om vægttab generelt.

Der er utallige påstande på internettet om, at noget nyt energidrikke eller en tilfældig underlig kost er den rigtige måde at tabe sig på. I virkeligheden er den sikreste måde at tabe sig på at spise ret og motion. Men der er langt mere afslappende måder at hjælpe dig med på dit vægttab rejse. Jeg ved ikke om dig, men jeg er ikke i stand til at holde trit med de stringente 45 minutters træningsprogrammer, der ville få dig til at klatre Mount Everest om halvdelen af ​​tiden. Infrarøde saunaer har dog været meget udsat for vægttab og med god grund.

Omfattende forskning har været at undersøge kalorierne, der kører og andre træningsprogrammer brænder. Den gennemsnitlige maratonløbet vil forbrænde ca. 100 kalorier pr. Kilometer. Det udgør ca. 800 kalorier i løbet af en times løb. Tal om at få din puls op! Kørsel er meget gavnlig for dig! Husk, at træne og holde sig aktiv er nøglen til en sund krop.

Hvad er så godt ved infrarød sauna terapi

En infrarød sauna vil tillade en bruger at forbrænde ca. 500 kalorier i løbet af en tyve minutters session. Hvordan? Jeg ved, det er et vigtigt spørgsmål! En infrarød sauna anvender dyb penetrerende infrarød varme til din krop. Den høje varme vil øge din indre temperatur nok til at øge hjertefrekvensen. Pulsen øges for at skabe sved, kroppens naturlige proces at afkøle sig selv. I mellemtiden slapper dine muskler af og du kan nemt nyde at brænde fem gange mere kalorier end at køre.

Nu fortæller jeg dig ikke at holde op med at løbe. Tværtimod. Jeg opfordrer dig til at udøve ofte, men efter prøvningen kan din muskelbelastning og udmattelse have ramt dig. I så fald finde din vej ind i en infrarød sauna og slappe af. Ikke kun vil kalorieforbrændingen fortsætte med et tempo på 500 kalorier pr. Session (ca. 20 minutter), men den høje varme vil slappe af stiv, spændt og ømme muskler.

Igen, helligdage = masser og masser af mad! Og den mad du spiser er en stor del af vægttab! Hvis du spiser for meget, forårsager belastningen på din krop fedt at opbygge og skaber overskydende vægt. Spise sunde fødevarer, som din læge anbefaler, er en perfekt måde at opretholde en sund vægt på.

Hvor tit går du i sauna

Men hvordan kan en infrarød sauna sammenligne med en velafbalanceret kost? Lad os forestille os, at du elsker salt! Vi ved alle, at for meget salt kan skade din kost. En anden ting vi synes at elske? Forarbejdede fødevarer, der har små spor af toksiner. En infrarød sauna som vi ved, får dig til at svede voldsomt, når den bruges i løbet af en tyve minutters session. Hvis du ikke altid spiser de fødevarer, du skal, bliver det overskydende salt og toksiner udvist fra din krop under sveden. Sved er en krops naturlige reaktion på varme og bruges som en glimrende måde at befri kroppen af ​​overskydende salte og skadelige toksiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *