mineraluld isolering

Du kan forsegle hullerne mellem gulve og skirtbrædder selv med en DIY butik tætningsmiddel. Ældre boliger er mere tilbøjelige til at have suspenderet tømmergulve, som kan isoleres ved at løfte gulvbrædderne og lægge mineraluld isolering understøttet af netting mellem bjælkerne. Mange boliger, især nyere, vil have en solid beton stueetage. Dette kan isoleres, når det skal udskiftes, eller kan have stiv isolering lagt ovenpå.

Gulv på ovenpå værelser behøver ikke isoleres, hvis de er over opvarmede områder, men det er en god ide at isolere dem over uopvarmede rum, såsom garager.

Hvor meget kan du spare?

Isolering af gulvet kan koste alt fra kr 950 – kr 2.200, og besparelser spænder fra £ 25- £ 65 om året.

Sænkning af vandtanke og rør og isolering bag radiatorer reducerer mængden af ​​varme, der er tabt, så du bruger mindre penge på opvarmning og det forbliver varmere i længere tid.

Ftting en varmt vand cylinder jakke er ligefrem, siger EST. Rørisolering er simpelthen et skumrør, der dækker de udsatte rør mellem varmtvandsbeholderen og kedlen. Det kan købes fra en DIY-butik og glider på.

Isolering er det bedste du kan gøre for din garage

Hvor meget kan du spare? Besparelserne varierer meget afhængigt af hvilket arbejde der er gjort, men EST siger at installere en varmtvandstankjakke på en isoleret tank, for eksempel vil koste omkring 15 £ og spare omkring 89 £ om året.

Draft-proofing er en af ​​de billigste og mest effektive måder at spare energi på, og det er lige så simpelt som at bruge tætningsmiddel til at blokere uønskede huller omkring områder, herunder vinduer og døre, og omkring rørledninger udenfor.

Hvor meget kan du spare?

Professionelle kan udtænke dit hjem til en pris på omkring 200, men det er ofte nemt og meget billigere at gøre det selv. Sørg for, at du ikke blokerer for forsætlig ventilation, som f.eks. Gulvgitter, luftsten eller ventilationsanlæg.

Udkast til korrektur omkring vinduer og døre kan spare omkring 25kr pr. År. og som udkastede boliger er behagelige ved lavere temperaturer, kan du muligvis slukke for opvarmningen og spare endnu mere på energiregninger.

Isolering er godt at fokuser på

Sådan finder du et godt installationsprogram

For mere information om energibesparelse, besøg energysavingtrust.org.uk. Leder du efter et godt installationsprogram? National Isolation Association er en medlemsorganisation for isolationsbranchen i Storbritannien. For detaljer om lokale installatører, besøg nia-uk.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *