Hvis din reparation af undertag

Mange boliger og erhvervsbygninger har fladt eller lavt tagkonstruktioner, og mange af disse har asfaltbaserede tagsystemer installeret på dem. Disse bebyggede tagsystemer kan enten være glatte overfladebehandlede eller have en grus overflade på dem for at beskytte dem mod forvitring. Da disse tagsystemer alder og begynder at bryde ned, kan der forekomme revner og splittelser omkring omkredsen, i blinklyset og i det generelle felt på undertag. For at opretholde disse tagsystemer og maksimere undertag s levetid skal du reparere disse tag, så snart der opstår lækager.

Generelle reparationer af et asfaltbygget tagsystem kan udføres hurtigt og effektivt ved hjælp af følgende liste over materialer og håndværktøj.

Bekræfter din tagtype

Et vigtigt skridt i at gennemføre en effektiv reparation til dit lavtliggende opbyggede tagsystem er at bekræfte, at dit tagsystem faktisk er et asfaltbaseret tagsystem. Følgende reparationsmetode gælder kun for asfaltbaserede tagsystemer. Hvis din reparation af undertag, såsom EPDM eller TPO, kan anvendelsen af ​​asfaltreparationsmateriale på membranens overflade beskadige membranen og føre til en meget større patch eller endda fuld udskiftning.

Reparation af undertag er vigtigt af få gjort i tide

Det første trin i reparation af dit opbyggede asfalttagsystem er at rense overfladen af ​​ undertag. Dette er et kritisk trin og vil sikre, at din patch klæber ordentligt på overfladen og ikke til snavs eller sten, der er på eller indlejret i overfladen af ​​under undertag.

Dette er et vanskeligere trin, hvis overfladen af ​​ undertag er dækket med grus overflade. I så fald skal gruset fjernes før påføring af plaster. Formålet med grus overfladen er at tillade vand at strømme igennem og mellem gruset, og hvis plasteren påføres gruset uden at fjerne det, kan der strømme vand under pladen, så lækagen fortsætter.

For at fjerne gruset, brug den flade del af en pry bar, holde værktøjet på hovedet for at skrabe gruset fra overfladen af ​​ undertag. Pry baren skal trækkes i en retning, ikke frem og tilbage. Fjern grus mindst 4 “til 6” ud over det planlagte patchområde.

Når gruset er fjernet, skal du bruge en støvbørste til at feje overfladen af ​​membranen fri for alt løst støv og snavs. Asfalt reparationsmaterialer vil ikke holde sig til tagfladen gennem støv og snavs.

Det skal du huske når du reparer dit undertag

Når overfladen af ​​plasterområdet er fri for alt støv, snavs og fugt, skal du anvende den flydende asfaltprimer til tagfladen med enten en børste eller rulle. Der er også tilgængelige produkter i en sprøjteform, der fungerer godt. Lad primeren blinke, så der ikke er overskydende primer på overfladen af ​​ undertag. En primer, der er for våd, vil hæmme plasterets adhæsion.

Anvendelsen af ​​asfaltprimeren er vigtig, da ældre byggede tagsystemer kan være sprøde eller mangle de olier, der er til stede i et nyere tagsystem. Ved at påføre en primer på overfladen af ​​ undertag kan plasterne binde sig selv til tagfladen og øge plasterens langsigtede ydeevne.

Trin tre: Skær stofpladen

Når primeren er tørret, måler du dit asfaltimprægneret bomuldsstof, så det strækker sig mindst 3 “forbi kanten af ​​området, der skal patches. Det anbefales, at lappen er installeret i en tolags applikation. Det første lag af plasteren skal være et 4 “bredt stof og det andet lag, 6” bredt. Mål og skær stoffet med enten en kniv med kniv eller et par saks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *